Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

MINDvol leiderschap


Helaas zie ik veel hogeropgeleide vrouwen die worstelen of er soms helemaal doorheen zitten. Dat komt niet alleen door de lastige periode die achter ons ligt. Onze maatschappij vraagt gewoon veel van ons en we vergeten om een prioriteit te maken van ons welzijn. In deze blog vertel ik je meer over het effect van die uitdagingen op onze mentale fitheid.

Je bent het overzicht kwijt

Uit vele onderzoeken is gebleken dat de pandemie heeft gezorgd voor een verdubbeling van onze stressbeleving. Dit zorgt ervoor dat je onzeker wordt en van alles ter discussie stelt: je organisatievermogen, je werkplek, je eigen functioneren, je werkgeluk en misschien ook je relatie en thuissituatie. Stress zorgt ervoor dat je je overzicht kwijtraakt. Het geeft een vertroebelt beeld. 
 
Bij MIND vol POWER brengen we het geheel weer in kaart en werken we toe naar meer regie. Je begint aan een nieuwe periode waarin jij weer aan het roer gaat staan.

Ondersteuning voor jouw ambities

Is het slim om zo ambitieus te zijn als de maatschappij al zulke hoge eisen stelt aan ons? JA! Mijn ervaring leert dat je je ambities niet hoeft te begrenzen. Maar wel je aanpak en vaardigheden moet ontwikkelen om verder te komen. En hierbij biedt MIND vol POWER professionele begeleiding.

Onderscheidend resultaat

MIND vol POWER heeft een eigen aanpak met 12 pijlers rondom de thema’s: bewustzijn, social life, mentale kracht en regie nemen. Iedere pijler levert een deel van jouw mentale kracht en jouw vermogen om het beste uit jezelf te halen. Met onze hulp werk jij toe naar betere prestaties en kan jij je focussen op resultaat. Dat is wat MIND vol POWER jou te bieden heeft! Lees hier een van de reviews.

Divers MIND vol POWER aanbod

Zoek je een boost voor je prestaties? En wil je vooral hands-on tips en aan de slag met de pijlers van MIND vol POWER? Kom dan naar de eerstvolgende inspiratiedag.
Sta je stil, wil je werken aan je onzekerheden en al op korte termijn resultaat? Kies dan voor een intensiever traject.
 
Wil je graag de volgende stap zetten en zoek je naar nieuwe mogelijkheden om hieraan te werken? Kies dan voor losse begeleidingssessies.
 
Stel al je vragen over krachtig leiderschap tijdens een vrijblijvende intake van ca. 20 minuten.
Intake aanvragen

Praktische zaken bij MIND vol POWER coaching

Informatie en inhoud van de coachgesprekken zijn vertrouwelijk en worden niet gedeeld met derden. Hier vind je het privacybeleid.

  • Een driegesprek met alle partijen (voor, tijdens of na afloop van het traject) is mogelijk. Dit geef je het beste door tijdens de intake.
  • Trajectmonitoring en 360 graden feedback zijn optioneel. Je ontvangt hiervoor e-mails van Coachmonitor.
  • Coachtrajecten duren bij MIND vol POWER nooit langer dan nodig is. Ze zijn effectief en doelgericht. Maar wel met aandacht en zonder haast. Onder de verschillende coachtrajecten vind je een indicatie.
  • De algemene voorwaarden van MIND vol POWER coaching vind je hier.

Veel gestelde vragen over MIND vol POWER coaching

Voordat je start met een coachtraject heb je misschien nog vragen, zoals:

  • Wat als we eerder klaar zijn met het coachtraject?
  • Kan een coachtraject ook langer duren?

De antwoorden op deze en andere veel gestelde vragen vind je in de FAQ.