Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

MINDvol leiderschap


MIND vol POWER is gespecialiseerd in het begeleiden van topsporters in het bedrijfsleven, maar we hebben allemaal te maken met een veeleisende maatschappij. Er zijn veel mensen die hiermee worstelen en er soms helemaal doorheen zitten. De maatschappij vraagt veel van ze en men vergeet om daar iets tegenover te stellen: aandacht voor persoonlijk welzijn.
Hoe maatschappelijke uitdagingen effect hebben op onze mentale fitheid lees je in deze blog.

Regie & overzicht

Onzekerheid neemt toe en je stelt opeens van alles ter discussie: je organisatievermogen, je werkplek, je eigen functioneren, je werkgeluk en misschien ook je relatie en thuissituatie. Stress zorgt ervoor dat je je overzicht kwijtraakt. Het geeft een vertroebelt beeld. En uit vele onderzoeken is gebleken dat de Covid pandemie heeft geleid tot een verdubbeling van onze stressbeleving! 
 
Bij MIND vol POWER brengen we het geheel weer in kaart en werken we toe naar meer regie. Je begint aan een nieuwe periode waarin jij weer aan het roer gaat staan.

Ambities

Is het slim om zo ambitieus te zijn als de maatschappij al zulke hoge eisen stelt aan ons? JA! Onze ervaring leert dat je je ambities niet hoeft te begrenzen. Maar dat je aanpak en vaardigheden moet ontwikkelen om weer verder te komen. En juist hierbij biedt MIND vol POWER professionele begeleiding.

Onderscheidend resultaat

MIND vol POWER heeft een eigen aanpak met 12 pijlers rondom de thema’s: bewustzijn, social life, mentale kracht en regie nemen. Iedere pijler levert een deel van jouw mentale kracht en jouw vermogen om het beste uit jezelf te halen. Met onze hulp werk jij toe naar betere prestaties en kan jij je focussen op resultaat. Dat is wat MIND vol POWER jou te bieden heeft! Lees hier een van de reviews.

Aanbod op maat

Zoek je een boost voor je prestaties? En wil je vooral hands-on tips en aan de slag met de pijlers van MIND vol POWER? Kom dan naar de eerstvolgende inspiratiedag.
Sta je stil, wil je werken aan je onzekerheden en al op korte termijn resultaat? Kies dan voor een intensiever traject.
 
Wil je graag de volgende stap zetten en zoek je naar nieuwe mogelijkheden om hieraan te werken? Kies dan voor losse begeleidingssessies.
 
Stel al je vragen over krachtig leiderschap tijdens een vrijblijvende intake van ca. 20 minuten.
Intake aanvragen

Praktische zaken bij MIND vol POWER coaching

Informatie en inhoud van de coachgesprekken zijn vertrouwelijk en worden niet gedeeld met derden. Hier vind je het privacybeleid.

  • Een driegesprek met alle partijen (voor, tijdens of na afloop van het traject) is mogelijk. Dit geef je het beste door tijdens de intake.
  • Trajectmonitoring en 360 graden feedback zijn optioneel. Je ontvangt hiervoor e-mails van Coachmonitor.
  • Coachtrajecten duren bij MIND vol POWER nooit langer dan nodig is. Ze zijn effectief en doelgericht. Maar wel met aandacht en zonder haast. Onder de verschillende coachtrajecten vind je een indicatie.
  • De algemene voorwaarden van MIND vol POWER coaching vind je hier.

Veel gestelde vragen over MIND vol POWER coaching

Voordat je start met een coachtraject heb je misschien nog vragen, zoals:

  • Wat als we eerder klaar zijn met het coachtraject?
  • Kan een coachtraject ook langer duren?

De antwoorden op deze en andere veel gestelde vragen vind je in de FAQ.