Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Teamontwikkeling


Wil jij een autonoom team? Dat beschikt over focus en zelfvertrouwen? Laat dat aan MIND vol POWER over!

Met een mix van Interactieve trainingen, een 4-daagse training Persoonlijk leiderschap  en individuele coaching weten we altijd de juiste snaar te raken.
 

Hybride werken

Wat heeft jouw team nodig om lekker te werken, maar ook te presteren? En waar kan jij als manager op letten, als het team (gedeeltelijk) vanuit huis werkt? Hoe ga je om met de grenzen tussen werk en privé?

Hybride werken is de toekomst en wij zorgen ervoor dat jij en jouw team hierop zijn voorbereid.

Compassion fatigue

Naast training & advies gericht op het functioneren en presteren van teams, bieden we ook individuele ondersteuning. We spelen in op de behoefte van onze klanten. Een goed voorbeeld hiervan is ‘compassion fatigue’:
 
Door langdurige blootstelling aan zwaar emotionele stress, zoals in de zorg op dit moment, verliezen mensen hun vermogen om compassie te hebben voor hun patiënten. De Covid-19 pandemie is op dit moment een van de belangrijkste veroorzakers van compassie fatigue in de zorg.

Bij MIND vol POWER worden de laatste wereldwijde publicaties op het gebied van compassion fatigue meegenomen om tot een gerichte campagne te komen. Met o.a. onze ACT (Acceptance and Commitment Therapy) coachtrajecten begeleiden we de medewerkers met een verhoogd risico.

Verder zorgen we voor het specifiek trainen van de medewerkers en leidinggevenden in het herkennen, voorkomen en gezamenlijk aanpakken van dit thema. Hierdoor wordt de hele organisatie veerkrachtiger en kan beter omgaan met (langdurige) stress.

 

Wil je meer weten over Teamontwikkeling en onze ideeën over jouw team? Neem dan contact op om een afspraak te plannen.

Contact opnemen

Praktische zaken bij MIND vol POWER coaching

Informatie en inhoud van de coachgesprekken zijn vertrouwelijk en worden niet gedeeld met derden. Hier vind je het privacybeleid.

  • Een driegesprek met alle partijen (voor, tijdens of na afloop van het traject) is mogelijk. Dit geef je het beste door tijdens de intake.
  • Trajectmonitoring en 360 graden feedback zijn optioneel. Je ontvangt hiervoor e-mails van Coachmonitor.
  • Coachtrajecten duren bij MIND vol POWER nooit langer dan nodig is. Ze zijn effectief en doelgericht. Maar wel met aandacht en zonder haast. Onder de verschillende coachtrajecten vind je een indicatie.
  • De algemene voorwaarden van MIND vol POWER coaching vind je hier.

Veel gestelde vragen over MIND vol POWER coaching

Voordat je start met een coachtraject heb je misschien nog vragen, zoals:

  • Wat als we eerder klaar zijn met het coachtraject?
  • Kan een coachtraject ook langer duren?

De antwoorden op deze en andere veel gestelde vragen vind je in de FAQ.