Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Teamcoaching


 

Bij MIND vol POWER geloven we in het bouwen van teams die consistent excelleren op een gezonde en duurzame manier. Onze teamtrainingen zijn ontworpen om de verborgen patronen in jouw team te onthullen en de weg vrij te maken naar buitengewone prestaties.

Ontdek Verborgen Potentieel: Samen gaan we op ontdekkingsreis om het onbenutte potentieel in jouw team te vinden. We moedigen creativiteit en samenwerking aan om duurzame innovatie te bevorderen.

Stimuleer Positieve Cultuur: Bouw een cultuur van positiviteit en kracht die iedereen in jouw team motiveert. Wij geloven dat vreugde de brandstof is voor uitzonderlijke prestaties.

Krachtige Resultaten: Onze aanpak leidt tot meetbare resultaten. We werken aan het versterken van de onderlinge band, het vergroten van de efficiëntie en het creëren van een omgeving waarin iedereen kan excelleren.

Als leider ben jij klaar voor een reis naar succes die jouw team naar nieuwe hoogten zal brengen. Laten we samenwerken om krachtige prestaties en een gezonde werkcultuur te realiseren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze aanpak en hoe we jouw team kunnen ondersteunen bij het bereiken van duurzame uitmuntendheid.

 

Contact opnemen

 

Compassion fatigue: Een uitdaging voor Managers in de Gezondheidszorg

 

Bij langdurige blootstelling aan zware emotionele stress verliezen mensen hun vermogen om compassie te voelen - dit noemen we compassie vermoeidheid. Het resultaat? Onderprestatie, uitputting en soms zelfs langdurig verzuim van medewerkers.

De Covid-19 pandemie heeft het aantal zorgmedewerkers dat met compassie vermoeidheid worstelt aanzienlijk vergroot. Dit heeft ernstige gevolgen voor de kwaliteit, productiviteit en inzetbaarheid in ziekenhuizen, thuiszorg en andere zorginstellingen.

MIND vol POWER staat paraat met een doelgerichte aanpak.

Onze ACT (Acceptance and Commitment Therapy) coachtrajecten begeleiden medewerkers met een verhoogd risico. We bieden specifieke trainingen over het vroegtijdig herkennen, voorkomen en effectief begeleiden van compassie vermoeidheid. Hierdoor vergroten we de veerkracht van zowel medewerkers als leidinggevenden, zodat ze beter kunnen omgaan met (langdurige) stress.

Het is tijd voor actie. Laten we samen compassie vermoeidheid bestrijden en de gezondheidszorg sterker maken.
 
 

 

 

De top 5 van MIND vol POWER

  • Onze unieke mix voor innovatief leiderschap o.b.v. Sportpsychologie, ACT en Systemische coaching.
  • MIND vol POWER heeft sinds 2017 een eigen framework ontwikkeld.
  • Hoog serviceniveau: wij zijn zeer flexibel in tijd en locatie. Live of online, op jouw werklocatie of in een coachruimte. De mogelijkheden zijn letterlijk onbegrensd!
  • Onze duurzame bijdrage aan People, Planet & Profit
  • Wij staan voor topkwaliteit in coaching en training! Bekijk onze kwalificaties, onze ervaring en reviews.

 

Veel gestelde vragen over MIND vol POWER coaching

Voordat je start met een coachtraject heb je misschien nog vragen, zoals:

  • Hoe meet je het resultaat van coaching?
  • Kan een coachtraject ook langer duren?

De antwoorden op deze en andere veel gestelde vragen vind je in de FAQ.