Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Over MIND vol POWER


 

Manon, oprichter van MIND vol POWER: "Vijf woorden die mij als coach typeren: doortastend, enthousiast, creatief, bedachtzaam en transparant."

MIND vol POWER startte in 2017 met teamtrainingen. Het begin van de toepassing van sportpsychologie op de werkvloer. Inmiddels is ons aanbod flink uitgebreid en hebben we ook onze eigen filosofie ontwikkeld. 

Missie & visie: meer awareness voor mentale fitheid 

MIND vol POWER vindt dat de mentale ondersteuning van medewerkers in ieder resultaatgericht bedrijf thuishoort. Innovatief leiderschap is hier een onderdeel van.

Wij bieden coaching op innovatief leiderschap aan, rekening houdend met People, Plant & Profit. Hierbij maken we gebruik van een unieke mix van Sportpsychologische principes, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Systemisch werken.

Over Manon

Manon Mansier is oprichter van MIND vol POWER. Ze is senior practitioner coach i.o. (NOBCO geregistreerd; EIA gecertificeerd), begeleidt een groot deel van de teamtrajecten en heeft het MvP Leiderschap programma ontwikkeld. Ze is gespecialiseerd in het coachen met ACT, Sportpsychologie en Systemisch werken. 

Overige coaches

We geloven in specialisatie en differentiatie om topkwaliteit te kunnen bieden. Wij garanderen een passend coachaanbod op het gebied van prestatie-coaching, executive coaching, stress- & burn-outcoaching en loopbaancoaching. Hiervoor werken wij samen met een groep topcoaches. Zij werken als zelfstandige coaches en staan achter het MIND vol POWER framework.

Neem gerust contact met ons op. We hebben een uitgebreid netwerk met gecertificeerde (!) en betrouwbare coaches in heel Nederland. We verwijzen je graag naar hen door.

Samenwerken?

We werken uitsluitend samen met ervaren coaches die zich hebben aangesloten bij de NOBCO. NOBCO is de grootste beroepsorganisatie voor coaches in Nederland. Onze coaches hebben een kwalitatief goede coachopleiding gevolgd en volgen jaarlijks nascholing en intervisie om de topkwaliteit van coaching bij MIND vol POWER te kunnen bieden.

We staan open voor nieuwe ideeën op het gebied van mentale fitheid, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Via onze contactpagina kom je eenvoudig in contact.

 

Wil jij aan de slag?

Denk je dat MIND vol POWER en jij een goede match zijn? Neem dan eenvoudig contact op voor meer informatie, of boek een vrijblijvende telefonische intake.