Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

FAQ


 

Hieronder vind je de meest gestelde vragen en het antwoord op die vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

V: Wat is het verschil tussen MIND vol POWER coaching en een goed gesprek?

A: Een coach haalt meer informatie uit een gesprek dan een fijne gesprekspartner. En koppelt dit terug op een manier die bijdraagt aan jouw coachdoel(en). Het hele coachgesprek is erop gericht om jou de juiste kant op te krijgen. Qua persoonlijke ontwikkeling, maar ook qua vaardigheden die bijdragen aan jouw mentale fitheid.

V: Wat is het verschil tussen MIND vol POWER en een ander bureau?

A: MIND vol POWER combineert coachtechnieken met wetenschappelijk kennis over het optimaal functioneren van het brein. Met een mix van sportpsychologie, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness brengen we de mentale fitheid naar een hoger niveau. Individueel of in teamverband. Hierbij streven we naar krachtige prestaties, verbonden en in balans.

V: Wat als we eerder klaar zijn met een coachtraject?

A: Soms bereik je je doel sneller dan gepland. Dan overleggen we of het zinvol is om verder te gaan met een ander doel, of dat we het coachtraject pauzeren.

V: Wanneer duurt een coachtraject langer?

A: Soms stuiten we tijdens het coachtraject op nieuwe vragen. Samen bepalen we: gaan we hier eerst mee aan de slag óf stellen we het uit tot een later moment. Als het zinvol is voor het behalen van jouw doel, kunnen we het coachtraject uitbreiden, met bijvoorbeeld 2 extra gesprekken.

V: Hoe weet ik of coaching voor mij de juiste keuze is?

A: Je mag altijd gebruik maken van de intake om deze vraag met mij te bespreken. Als ik denk dat ik je niet verder kan helpen, verwijs ik je door. Of geef ik je tips hoe je wel verder kan.

V: Kan ik met alle vragen en klachten bij MIND vol POWER terecht?

A: Met veel vragen en klachten wel. Maar niet met alles. Ik behandel geen (ernstig) psychische problemen. Tijdens de intake bepalen we samen of én welk coachtraject voor jou geschikt is.

V: Wat is het verschil tussen een psycholoog en MIND vol POWER coaching?

A: Hierin zit veel overlap. Ik maak bijvoorbeeld veel gebruik van ACT, een 3elijns gedragstherapie, en ook van positieve psychologie. Net als steeds meer psychologen doen. Maar ik behandel hiermee geen (ernstig) psychische problemen.

V: Wordt MIND vol POWER coaching vergoed vanuit de verzekering?

A: Helaas nog niet. Maar de meeste coachtrajecten zijn wel aftrekbaar. Ook voor particulieren is er belastingvoordeel. Hier lees je er meer over.

 

 

MINDvolPOWER - Teamexpert mentale fitheid

4,8

4 mensen raden ons aan

alle beoordelingen weergevenschrijf een beoordeling

Ivo Lovricevic

Als senior manager met een behoorlijke staat van dienst, sta ik op een keerpunt in mijn carrière, waarbij ik het in de huidige rare coronatijd moeilijk vind om de juiste draai en richting te vinden. Om hier verder in te komen, heb ik met Manon in het afgelopen jaar een aantal wandelsessies gehad in de natuur bij Delfgauw. Ik had al direct een klik. Manon heeft snel een goed beeld van wat er aan de hand is. Op een sympathieke maar duidelijke manier geeft zij aan wat er gedaan moet worden. Gewapend met een heel arsenaal aan tools, oefeningen en ervaringen, wist ze mij in beweging te krijgen. Ik heb nu een veel duidelijker beeld welke kant ik op moet gaan en ik ben nu veel gerichter bezig met mijn toekomstplannen. Ik ben haar hier heel dankbaar voor.

Sandy van der Kooij

Na veel inspanning op het gebied van opleidingen en werk had ik mijn droombaan bereikt. Echter na een aantal jaar begon het te knagen. Waarom was ik succesvol maar niet gelukkig? Ik kreeg geen goede balans tussen werk en privé, kreeg pas rust als ik mijn werk af had en wilde altijd maar meer kennis vergaren. Mijn brein en lichaam maakten overuren. Dit patroon wilde ik doorbreken met ondersteuning van een coach. Omdat ik geloof in de kracht van bewegen en coaching kruiste mijn zoektocht het pad van Manon. Een vakkundige coach en tevens ervaringsdeskundige. Er was meteen een klik. Op energieke wijze en vanuit positiviteit leerde Manon mij inzicht te krijgen in mijn handelen en door middel van tips doorbrak ik mijn patronen. Manon is een aanrader voor iedereen die op een andere manier in het leven wil gaan staan!

Stefan Jol

De begeleiding van Manon heeft mij heel erg geholpen om tijdens de pandemie mijn team op afstand op topniveau te houden! Met de tips en adviezen kon ik de behoeften van mijn teamleden begrijpen en daar op inspelen. Manon levert kwaliteit en is absoluut een aanrader!

Kleinschalige Kinderopvang Jeremina

Voor mij als leidinggevende in mijn eigen bedrijf(kinderopvang) en zelf pedagogisch coach te zijn voor mijn team vond ik het heel fijn om mijn eigen knelpunten te bespreken met Manon. Dit in combinatie met het lopen(waar ik best tegen op zag) was een geweldige ervaring! In anderhalf uur hadden we bijna 8 km gelopen en heel veel besproken. Fijne zelf inzichten gekregen en handvatten meegekregen. Daarnaast met de combinatie van het lopen voelde ik mij na de sessie heel licht maar krachtig en heel voldaan. Ook heel trots dat het lopen zo gelukt was in combinatie met elkaar te praten. Manon dank je wel!!

Wil jij aan de slag?

Denk je na het bekijken van deze website dat Mind vol Power en jij een goede match zijn? Neem dan eenvoudig contact op voor meer informatie, of boek een gratis telefonische intake.

 

AANPAK

Onze aanpak is doortastend, positief en resultaatgericht. En sluit aan bij de MIND vol POWER waarden:

  • kracht
  • verbinding
  • balans

METHODE

MIND vol POWER biedt een unieke combinatie van sportpsychologIe, ACT en mindfulness.

Gericht op sterker leiderschap en/of het verhogen van teamprestaties.
Aan de slag?

LOCATIE

We komen naar je toe, op de werkvloer of in de buitenlucht. En we bieden ook online coaching aan. 

Zie ook onze FAQ of boek een intake.

REVIEWS

We zijn trots op de lovende reviews van onze klanten.

Lees hun ervaringen en vraag daarna alles over de kracht van MIND vol POWER in een intake.