Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

FAQ


 

Hieronder vind je de meest gestelde vragen en het antwoord op die vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

 

V: Wat als we eerder klaar zijn met een coachtraject?

A: Soms bereik je je doel sneller dan gepland. Dan overleggen we of het zinvol is om verder te gaan met een ander doel, of dat we het coachtraject pauzeren.

V: Wanneer duurt een coachtraject langer?

A: Soms stuiten we tijdens het coachtraject op nieuwe vragen. Samen bepalen we: gaan we hier eerst mee aan de slag óf stellen we het uit tot een later moment. Als het zinvol is voor het behalen van jouw doel, kunnen we het coachtraject uitbreiden, met bijvoorbeeld 2 extra gesprekken.

V: Hoe weet ik of coaching voor mij de juiste keuze is?

A: Je mag altijd gebruik maken van de intake om deze vraag met mij te bespreken. Als ik denk dat ik je niet verder kan helpen, verwijs ik je door. Of geef ik je tips hoe je wel verder kan.

V: Kan ik met alle vragen en klachten bij MIND vol POWER terecht?

A: Met veel vragen en klachten wel. Maar niet met alles. Ik behandel geen (ernstig) psychische problemen. Tijdens de intake bepalen we samen of én welk coachtraject voor jou geschikt is.

V: Wat is het verschil tussen een psycholoog en MIND vol POWER coaching?

A: Hierin zit veel overlap. Ik maak bijvoorbeeld veel gebruik van ACT, een 3elijns gedragstherapie, en ook van positieve psychologie. Net als steeds meer psychologen doen. Maar ik behandel hiermee geen (ernstig) psychische problemen.

V: Wordt MIND vol POWER coaching vergoed vanuit de verzekering?

A: Helaas nog niet. Maar de meeste coachtrajecten zijn wel aftrekbaar. Ook voor particulieren is er belastingvoordeel. Hier lees je er meer over.

 

 

MINDvolPOWER - Training & Prestatiecoaching

4,7

3 mensen raden ons aan

alle beoordelingen weergevenschrijf een beoordeling

Stefan Jol

De begeleiding van Manon heeft mij heel erg geholpen om tijdens de pandemie mijn team op afstand op topniveau te houden! Met de tips en adviezen kon ik de behoeften van mijn teamleden begrijpen en daar op inspelen. Manon levert kwaliteit en is absoluut een aanrader!

Sandy van der Kooij

Na veel inspanning op het gebied van opleidingen en werk had ik mijn droombaan bereikt. Echter na een aantal jaar begon het te knagen. Waarom was ik succesvol maar niet gelukkig? Ik kreeg geen goede balans tussen werk en privé, kreeg pas rust als ik mijn werk af had en wilde altijd maar meer kennis vergaren. Mijn brein en lichaam maakten overuren. Dit patroon wilde ik doorbreken met ondersteuning van een coach. Omdat ik geloof in de kracht van bewegen en coaching kruiste mijn zoektocht het pad van Manon. Een vakkundige coach en tevens ervaringsdeskundige. Er was meteen een klik. Op energieke wijze en vanuit positiviteit leerde Manon mij inzicht te krijgen in mijn handelen en door middel van tips doorbrak ik mijn patronen. Manon is een aanrader voor iedereen die op een andere manier in het leven wil gaan staan!

Kleinschalige Kinderopvang Jeremina

Voor mij als leidinggevende in mijn eigen bedrijf(kinderopvang) en zelf pedagogisch coach te zijn voor mijn team vond ik het heel fijn om mijn eigen knelpunten te bespreken met Manon. Dit in combinatie met het lopen(waar ik best tegen op zag) was een geweldige ervaring! In anderhalf uur hadden we bijna 8 km gelopen en heel veel besproken. Fijne zelf inzichten gekregen en handvatten meegekregen. Daarnaast met de combinatie van het lopen voelde ik mij na de sessie heel licht maar krachtig en heel voldaan. Ook heel trots dat het lopen zo gelukt was in combinatie met elkaar te praten. Manon dank je wel!!

Kan ik jou helpen?

Denk je na het bekijken van deze website dat Mind vol Power en jij een goede match zijn? Neem dan contact met mij op voor meer informatie, of boek direct een gratis intake.

 

DE AANPAK

Tijdens de intake bepalen we het type traject en de trajectduur.

Je doorloopt doelgericht verschillende fasen in het coachtraject op jouw tempo.

 

DE METHODE

MIND vol POWER combineert sportpsychologie met mindfulness en ACT. Door mentale training en coaching vergroot je je mentale fitheid. En kan je met meer plezier en ontspanning functioneren & presteren.

DE LOCATIE

Er zijn diverse opties: wandelcoaching (Delft), coaching op locatie (<50km Delft) en online coaching. 

Ook een combinatie is mogelijk.

Je bespreekt dit tijdens de intake.

DE ERVARINGEN

Coaching hoort waardevol te zijn. Én aan te sluiten bij de coachee. 

MIND vol POWER krijgt een topscore van haar klanten.

Lees hun ervaringen en laat je overtuigen.