Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Teams - High Performance vanuit verbinding


 

Bij MIND vol POWER streven we ernaar om organisaties en teams te helpen hun potentieel volledig te benutten door middel van diepgaande verbinding en systemisch leiderschap. Onze vier kernservices - High Impact Leiderschap, Workshops, Power Plots en Teamcoaching - zijn ontworpen om jouw team en organisatie naar nieuwe hoogten te brengen.

HIGH IMPACT LEIDERSCHAP

Op aanvraag

4 Live Sessies 

Ontdek de kracht van systemisch leiderschap en leer hoe je de fundamenten van een succesvolle organisatie kunt leggen. Onze experts begeleiden je in het begrijpen van de diepgaande onderlinge relaties in jouw organisatie en hoe je deze optimaal kunt benutten.


DIRECT AANVRAGEN

WORKSHOPS

Offerte op maat

Live of Online

Onze workshops worden afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie. Keuze uit o.a. positieve cultuur, compassion fatigue, hybride werken, systemisch leiderschap en duurzame carrières. Uitgangspunt is ons motto: presteren vanuit verbinding. 


DIRECT AANVRAGEN

POWER PLOTS

 

Op aanvraag

1 dagdeel

Ontdek de diepgaande inzichten die voortkomen uit de Power Plot.

Deze krachtige methode helpt je de onderliggende dynamiek in jouw organisatie te begrijpen en obstakels voor groei te identificeren. 


DIRECT AANVRAGEN

TEAMCOACHING

Vanaf 0,2 fte

4 tot 12 maanden

Schakel onze teamcoaches in om de teamontwikkeling te versnellen. Of grote veranderingen in goede banen te leiden.

Leidinggevenden profiteren van onze sportpsychologische aanpak. We brengen energie, verbinding en power!

DIRECT AANVRAGEN

 

Neem vandaag nog contact op en deel jouw verhaal en wensen met ons. Wij zijn persoonlijk én communiceren snel. Binnen 48 uur leveren we aan hóe we je naar een sterker, veerkrachtiger en succesvoller team kunnen helpen.  

Naar het contactformulier

 

Verbindend Leiderschap. Met High Impact Leadership ga je jouw team naar nieuwe hoogten brengen. We helpen je bij het creëren van verbinding en een gezonde werkcultuur.

 

Stimuleer Positieve Cultuur. Bouw een cultuur van positiviteit vanuit verbinding, waardoor intrinsieke motivatie jouw team drijft. Start bijvoorbeeld met een workshop.

Ontdek Verborgen Potentieel. Onze power plots zijn bijna magisch, zonder zweverig te worden. Met jouw team ontdek je het onbenutte potentieel, en ga je over tot actie. 

 

Krachtige Resultaten. Wij gaan voor optimaal resultaat. En weten de talenten uit je team hiervoor te benutten. Met jouw team en onze begeleiding gaan we voor goud!

 

 

 

Compassion fatigue:
Een uitdaging voor Managers in de Gezondheidszorg

Bij langdurige blootstelling aan zware emotionele stress verliezen mensen hun vermogen om compassie te voelen - dit noemen we compassie vermoeidheid.

Je ziet dit vaker bij beroepen die veel inlevingsvermogen en menselijk contact vragen. Zoals in een ziekenhuis, de thuiszorg of een revalidatiecentrum.

Het resultaat van deze overbelasting is onderprestatie, uitputting en langdurig verzuim. Dat betekent vaak dat een collega tussen de 230 en 300 dagen uitvalt!

De Covid-19 pandemie deed daar nog een schepje bovenop. Met grote gevolgen voor de kwaliteit, productiviteit en inzetbaarheid in allerlei zorginstellingen. Om maar niet te spreken over het werkplezier.

MIND vol POWER biedt perspectief: 

  • met teamcoaching bieden we mentale begeleiding van zorgteams.
  • Er zijn specifieke trainingen voor managers over het vroegtijdig herkennen, voorkomen en effectief begeleiden van compassion fatigue.

Hierdoor vergroten we de veerkracht én creëren we weer verbinding tussen medewerkers en leidinggevenden.

Wil je compassion fatigue in jouw organisatie aanpakken?

We gaan graag met je in gesprek over de juiste aanpak en de mogelijkheden om je hierbij te helpen.

Naar het contactformulier

 

 

 

 De top 5 van MIND vol POWER

  • Dé partner in veranderingen. Wij zorgen voor verbinding in je organisatie.
  • Onbegrensde mogelijkheden qua tijd en locatie.
  • Onze brede blik op verbindend leiderschap.
  • Altijd topkwaliteit en optimaal resultaat.
  • MIND vol POWER is agile!

 

Veel gestelde vragen over MIND vol POWER

De antwoorden op veel gestelde vragen vind je in de FAQ.

Voel jij onze energie? En spreken wij jouw taal? 

Neem eenvoudig contact met ons op. Of boek een intakeVia onze nieuwsbrief sturen we je maandelijks een update van onze mogelijkheden en delen we relevante nieuwsberichten.