Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Teams - High Performance vanuit verbinding


 

Bij MIND vol POWER streven we ernaar om organisaties en teams te helpen hun potentieel volledig te benutten door middel van diepgaande verbinding en systemisch leiderschap. Onze vier kernservices - Systemisch Leiderschap, Workshops, Systemische Opstellingen en Teamtrajecten - zijn ontworpen om jouw team en organisatie naar nieuwe hoogten te brengen.

SYSTEMISCH LEIDERSCHAP

Vanaf € 1400,- ex. BTW

4 Live Sessies 

Ontdek de kracht van systemisch leiderschap en leer hoe je de fundamenten van een succesvolle organisatie kunt leggen. Onze experts begeleiden je in het begrijpen van de diepgaande onderlinge relaties in jouw organisatie en hoe je deze optimaal kunt benutten.


AANVRAGEN

WORKSHOPS

Vanaf € 1800,- ex. BTW

Live of Online

Onze workshops zijn ontworpen om de specifieke behoeften van jouw organisatie aan te pakken (Bijv. compassion fatigue, hybride werken, systemisch leiderschap). Uitgangspunt is ons motto: presteren vanuit verbinding. Laat ons weten waar je aan wilt werken, en wij zorgen voor de rest!


AANVRAGEN

ORGANISATIE OPSTELLING

Vanaf € 800,- ex. BTW

1 Dag(-deel)

Ontdek de diepgaande inzichten die voortkomen uit systemische opstellingen. Deze krachtige methode, gebaseerd op het werk van Bert Hellinger, helpt je de onderliggende dynamiek in jouw organisatie te begrijpen en obstakels voor groei te identificeren. 


AANVRAGEN

TEAMTRAJECT

Offerte op maat

4 tot 8 maanden

Geen twee teams zijn hetzelfde, en daarom geloven we in maatwerk. Onze teamtrajecten worden specifiek aangepast aan de behoeften van jouw team en organisatie. Samen met onze experts ontwikkel je een oplossing die past bij jouw unieke uitdagingen en doelstellingen.

AANVRAGEN

Bij MIND vol POWER geloven we in de kracht van verbinding om High Performance te bereiken. Laat ons jouw gids zijn op deze reis naar succes. Bovenstaande kernservices zijn ontworpen om de verborgen patronen in jouw team te onthullen en de weg vrij te maken naar buitengewone prestaties.

Ontdek Verborgen Potentieel: Samen gaan we op ontdekkingsreis om het onbenutte potentieel in jouw team te vinden. We moedigen creativiteit en samenwerking aan om duurzame innovatie te bevorderen.

meer informatie over organisatie opstellingen

Stimuleer Positieve Cultuur: Bouw een cultuur van positiviteit en kracht die iedereen in jouw team motiveert. Wij geloven dat vreugde de brandstof is voor uitzonderlijke prestaties.

meer informatie over workshops

Krachtige Resultaten: Onze aanpak leidt tot meetbare resultaten. We werken aan het versterken van de onderlinge band, het vergroten van de efficiëntie en het creëren van een omgeving waarin iedereen kan excelleren.

meer informatie over teamtrajecten

Als leider ben jij klaar voor een reis naar succes die jouw team naar nieuwe hoogten zal brengen. Laten we samenwerken om krachtige prestaties en een gezonde werkcultuur te realiseren.

meer informatie over systemisch leiderschap

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen kunnen werken aan een sterke, veerkrachtige en succesvolle organisatie.

Contact opnemen

 

Compassion fatigue: Een uitdaging voor Managers in de Gezondheidszorg

Bij langdurige blootstelling aan zware emotionele stress verliezen mensen hun vermogen om compassie te voelen - dit noemen we compassie vermoeidheid. Het resultaat? Onderprestatie, uitputting en soms zelfs langdurig verzuim van medewerkers.

De Covid-19 pandemie heeft het aantal zorgmedewerkers dat met compassie vermoeidheid worstelt aanzienlijk vergroot. Dit heeft ernstige gevolgen voor de kwaliteit, productiviteit en inzetbaarheid in ziekenhuizen, thuiszorg en andere zorginstellingen.

MIND vol POWER staat paraat met een doelgerichte aanpak.

Onze ACT (Acceptance and Commitment Therapy) coachtrajecten begeleiden medewerkers met een verhoogd risico. We bieden specifieke trainingen over het vroegtijdig herkennen, voorkomen en effectief begeleiden van compassie vermoeidheid. Hierdoor vergroten we de veerkracht van zowel medewerkers als leidinggevenden, zodat ze beter kunnen omgaan met (langdurige) stress.

Het is tijd voor actie. Laten we samen compassie vermoeidheid bestrijden en de gezondheidszorg sterker maken.

 

De top 5 van MIND vol POWER

  • Onze unieke mix voor innovatief leiderschap o.b.v. Sportpsychologie, ACT en Systemische coaching.
  • MIND vol POWER heeft sinds 2017 een eigen framework ontwikkeld.
  • Hoog serviceniveau: wij zijn zeer flexibel in tijd en locatie. Live of online, op jouw werklocatie of in een coachruimte. De mogelijkheden zijn letterlijk onbegrensd!
  • Onze duurzame bijdrage aan People, Planet & Profit
  • Wij staan voor topkwaliteit in coaching en training! Bekijk onze kwalificaties, onze ervaring en reviews.

 

Veel gestelde vragen over MIND vol POWER coaching

Voordat je start met een coachtraject heb je misschien nog vragen, zoals:

  • Hoe meet je het resultaat van coaching?
  • Kan een coachtraject ook langer duren?

De antwoorden op deze en andere veel gestelde vragen vind je in de FAQ.

Wil jij aan de slag?

Denk je dat MIND vol POWER en jij een goede match zijn? Neem dan eenvoudig contact op voor meer informatie, of boek een vrijblijvende telefonische intake.