Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Individuele Coaching voor Jouw Succes


 

Investeer vandaag in je succes! Onze coaching leidt tot resultaten, gegarandeerd. Kies je pakket en start je reis naar persoonlijke groei en succes. Wij staan klaar om je te begeleiden. 

ONLINE INTRODUCTIE
PAKKET

€ 250,-

3 uur Online Coaching - 1 Coachdoel

Begin je coachingreis met dit online introductiepakket. We bieden je 3 uur persoonlijke coaching om je eerste coachdoel te bereiken. Dit pakket is ideaal voor wie een voorproefje van coaching wil ervaren.


AANVRAGEN

LOOPBAAN COACHING
LIGHT

€ 375,-

1 Live Sessie + 2 Online Sessies

Ontdek onze "Career Coaching Light" - een gestructureerd traject. Dit pakket biedt de mogelijkheid om je carrièrepad te structureren, zelfreflectie te bevorderen en onafhankelijkheid te stimuleren. Ideaal als je gericht stappen wil zetten in je carrière.


AANVRAGEN

SYSTEMISCHE
COACHING

€ 1.200,-

4 Live Sessies – 1 Coachdoel

Ontdek de kracht van systemische coaching met 4 live sessies. Elk van deze sessies biedt diepgaande inzichten en begeleiding om je coachdoel te verwezenlijken. Systemische coaching brengt je tot de kern van jouw uitdagingen.

AANVRAGEN

VIP COACHING
INTENSIEF

€ 1.800,-

6 Live Sessies - 2 Coachdoelen

Voor de ultieme coachingervaring is er ons VIP Coaching Intensief pakket. Met ruimte voor 2 Coachdoelen en diepgaande inzichten waardoor je prestatiepotentieel compleet verandert. Dit exclusieve pakket is voor wie maximaal wil presteren.

AANVRAGEN

 

Naast deze pakketten bieden wij gepersonaliseerde individuele coaching op maat om jouw specifieke doelen te bereiken.Performance Coaching: Wil je niet alleen je prestaties verbeteren, maar ook de systemische impact ervan begrijpen? Ontdek de kracht van onze Performance Coaching. Boek onderaan gelijk een intake.

meer informatie over Performance Coaching

 

Work-Life Integration: Breng balans terug in je leven met Work-Life Integration. Investeer in je welzijn en geluk. Neem hieronder contact op voor een gratis intake.

meer informatie over Work-Life Integration

 

Systemisch Leiderschap: Ontdek de kracht van Systemisch Leiderschap!! Neem de eerste stap naar groei, effectiviteit en duurzaam leiderschap. Boek onderaan een intake voor een vrijblijvend gesprek.

meer informatie over Systemisch Leiderschap

 

Klaar om aan je persoonlijke groei te werken? Boek nu een gratis intakegesprek en start jouw coachingstraject vandaag nog. Samen gaan we jouw doelen bereiken.

Boek een intake

De top 5 van MIND vol POWER

  • Onze unieke mix voor innovatief leiderschap o.b.v. Sportpsychologie, ACT en Systemische coaching.
  • MIND vol POWER heeft sinds 2017 een eigen framework ontwikkeld.
  • Hoog serviceniveau: wij zijn zeer flexibel in tijd en locatie. Live of online, op jouw werklocatie of in een coachruimte. De mogelijkheden zijn letterlijk onbegrensd!
  • Onze duurzame bijdrage aan People, Planet & Profit
  • Wij staan voor topkwaliteit in coaching en training! Bekijk onze kwalificaties, onze ervaring en reviews.

 

Veel gestelde vragen over MIND vol POWER coaching

Voordat je start met een coachtraject heb je misschien nog vragen, zoals:

  • Hoe meet je het resultaat van coaching?
  • Kan een coachtraject ook langer duren?

De antwoorden op deze en andere veel gestelde vragen vind je in de FAQ.

Wil jij aan de slag?

Denk je dat MIND vol POWER en jij een goede match zijn? Neem dan eenvoudig contact op voor meer informatie, of boek een vrijblijvende telefonische intake.