Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Over MIND vol POWER


 

"Voor duurzame resultaten is het fijn om met een team stap voor stap te bouwen aan een fundament, zonder individuele pleisters op wonden te hoeven plakken." Manon Mansier, eigenaar & oprichter van MIND vol POWER

In 2017 is MIND vol POWER gestart met het aanbieden van teamtrainingen over mentale fitheid. De basis voor deze trainingen over gezond presteren kwam vanuit de sportpsychologie. In de sport wordt al decennia lang gebruik gemaakt van mentale begeleiding.

MIND vol POWER is partner voor gezonde prestaties op de werkvloer bij bedrijven variërend van 20 tot meer dan 250 medewerkers. We hebben een eigen pool van hoogopgeleide en gecertificeerde coaches en werken met een uniek programma dat dient als fundament voor gezond presteren.

 

Manon over MIND vol POWER

Manon Mansier is eigenaar en oprichter van MIND vol POWER. Ze zet MIND vol POWER krachtig op de kaart als partner voor het verbeteren van prestaties op de werkvloer.

"We richten ons niet op maximaal presteren of positivisme, maar op het vergroten van weerbaarheid en veerkracht bij mensen. Hiermee kan je beter omgaan met tegenslagen, werkdruk en veranderingen. En dat zie je terug in de duurzame inzetbaarheid van medewerkers, het welzijn en hun werkgeluk. Als dit fundament op orde is, dan helpen we graag bij de volgende stap: presteren en excelleren, topsport op de werkvloer!"

Zowel individuele klanten als bedrijven weten hun weg naar haar bedrijf te vinden, want in plaats van een standaard concept uit te rollen, levert MIND vol POWER maatwerk. Precies die aansluiting bij mens en organisatie wil Manon graag behouden:

“De eerste urgentie ligt vaak bij persoonlijk processen. Dan is het fijn om één-op-één met mensen te kunnen werken. Voor duurzame resultaten is het echter fijn als een teamleider of managementteam ook ruimte geeft om te kijken naar wat er gebeurt op de werkvloer. Dan kun je met een team stap voor stap écht bouwen aan een fundament, zonder individuele pleisters op wonden te hoeven plakken.”

Om mensen te inspireren schrijft ze regelmatig over onderwerpen rondom mentale fitheid. Neem eens een kijkje bij de artikelen. Of laat je inspireren door de MIND vol POWER Podcast.

 

Over onze coaches

Wij hebben een fantastische groep coaches om mee samen te werken. Dit zijn professionals, want coachen doen zij al jaren beroepsmatig en niet als hobby. Onze coaches hebben meerdere erkende coachopleidingen gevolg. Daarnaast zijn ze geselecteerd op werkervaring in het bedrijfsleven en hebben ze ieder hun specialisatie.

Hierdoor kunnen wij een passend coachaanbod garanderen op het gebied van: prestatie-coaching, executive coaching, stress- & burn-outcoaching en loopbaancoaching. 

 

Samenwerkende coaches in Nederland

 

Woon je wat verder weg? Neem gerust contact met ons op. We hebben een uitgebreid netwerk met gecertificeerde (!) en betrouwbare coaches in heel Nederland. We verwijzen je graag naar hen door.

Samenwerken?

We staan open voor nieuwe ideeën op het gebied van mentale fitheid, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Via onze contactpagina kom je eenvoudig in contact.

We werken uitsluitend samen met ervaren coaches. Onze coaches hebben een kwalitatief goede coachopleiding gevolgd en volgen jaarlijks nascholing en intervisie om de topkwaliteit van coaching bij MIND vol POWER te garanderen.

 

Wil jij aan de slag?

Denk je dat MIND vol POWER en jij een goede match zijn? Boek dan een vrijblijvende telefonische intake.