Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

De MIND vol POWER filosofie


 

Bij mijn school voor mentale fitheid en prestatieverhoging vind je een compleet programma voor de ontwikkeling van jouw MIND vol POWER. Hiernaast lees je meer over onze filosofie.

Manon

 

 

We hebben verschillende mentale vaardigheden nodig in ons leven. We hebben ze ontwikkeld vanaf onze geboorte door ervaringen en (on-)bewuste training ervan. We zetten ze vaak automatisch in. En we volgen hierin onze eigen patronen, gebruikmakend van onze sterkste kwaliteiten.

Kwaliteiten bij iedereen

Als er een beroep op je andere kwaliteiten wordt gedaan, roept dat onzekerheid op: “Kan ik dit wel?", "Ben ik hier klaar voor?" en "Ben ik wel goed genoeg?”.
Wij denken van wel. Wij denken dat iedereen een MIND vol POWER heeft. Met meer en minder goed ontwikkelde vaardigheden. En wij helpen je bij de ontwikkeling van je aanpak, je kennis en je mentale vaardigheden.

Onze rol als school

Als school voor mentale groei & persoonlijke ontwikkeling bieden we coaching én training aan. Een compleet ontwikkelprogramma voor organisaties en hun leidinggevenden. Onze trainingen en lezingen zijn inspirerend en bieden vanuit andere disciplines een nieuwe blik op presteren, functioneren en mentaal fit zijn. Coaching geeft de mogelijkheid om ergens dieper in te duiken en 1-op-1 specifieke vaardigheden te ontwikkelen.
Benieuwd naar onze leerzame trainingen of lezingen?

Ons framework

Vanaf 2020 werken we met een uniek framework. Met hierin 4 pijlers: bewustzijn, mentale kracht, socialiteit en regie nemen. In de afbeelding hieronder zijn het de grote cirkels. De vaardigheden onder deze pijlers staan bij de kleinere cirkels.

 

MvP framework

 

Individueel en in samenwerking

De bovenste twee pijlers, 'Bewustzijn' en 'Mentale kracht', gaan over interne vaardigheden.
De onderste twee pijlers (grote cirkels 'Socialiteit' en 'Regie nemen') gaan beiden over de verbinding en de interactie met je omgeving/ de mensen om je heen.

Ordening: van zacht naar hard

Als je van links naar rechts de pijlers van onze filosofie bekijkt, staan ze van 'soft skills' naar 'hard skills' geordend. 'Bewustzijn' en 'Socialiteit' hebben dan ook een zachtere kleur gekregen dan 'Mentale kracht' en 'Regie nemen'.

'Soft skills' zijn de vaardigheden die een groter beroep doen op ons gevoel, ons inlevingsvermogen en onze intuïtie. De vaardigheden aan de rechterkant zijn meer resultaatgericht en vragen daadkracht en doorzettingsvermogen.

Ontwikkeling van een krachtiger brein

We hebben al deze vaardigheden nodig. Ze zijn niet los van elkaar in te zetten of te ontwikkelen. Maar misschien herken je je eigen sterke en minder sterke kwaliteiten? Samen vormen ze jouw mentale kracht. En wij helpen je graag bij de ontwikkeling van jouw MIND vol POWER! 

 

Programma-overzicht

 

MIND vol POWER leiderschap

We begeleiden topsporters in het bedrijfsleven en bieden een incompany programma voor groepen leidinggevenden.

 

Teamontwikkeling

Wil je je team verder ontwikkelen? Of wil je een keer onder begeleiding reflecteren of werken aan nieuwe plannen? Naast teamcoaching bieden we ook dagtrainingen en interactieve lezingen.

 

Coaching

Dit is een van onze belangrijkste trainingsvormen. Uiteraard voor de individuele coachtrajecten, maar ook tijdens de incompany trajecten. Manon is, naast eigenaar van MIND vol POWER, onze meest ingezette coach voor leiderschapscoaching en life coaching

 

Wil jij aan de slag?

Denk je na het bekijken van deze website dat Mind vol Power en jij een goede match zijn? Neem dan eenvoudig contact op voor meer informatie, of boek een gratis telefonische intake.