Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Over MIND vol POWER


 

"Voor duurzame resultaten is het fijn om met een team stap voor stap te bouwen aan een fundament, zonder individuele pleisters op wonden te hoeven plakken." Manon Mansier, eigenaar & oprichter van MIND vol POWER

In 2017 is MIND vol POWER gestart met het aanbieden van teamtrainingen over mentale fitheid. De basis voor deze trainingen over gezond presteren kwam vanuit de sportpsychologie.

In de sport wordt al decennia lang gebruik gemaakt van mentale begeleiding. De juiste mentale begeleiding leidt tot betere én gezondere prestaties. MIND vol POWER is partner voor gezonde prestaties op de werkvloer. Wij werken met bedrijven variërend van 20 tot meer dan 250 medewerkers. We hebben hiervoor een eigen pool van hoogopgeleide en gecertificeerde coaches en werken met een uniek framework dat dient als fundament voor gezond presteren.

 

Manon over MIND vol POWER

Manon Mansier is eigenaar en high performance coach bij MIND vol POWER. Ze zet MIND vol POWER krachtig op de kaart als partner voor het verbeteren van prestaties op de werkvloer:

"We richten ons meestal niet direct op maximaal presteren of positivisme, maar we starten vaak met het vergroten van weerbaarheid en veerkracht. Door deze vaardigheden te ontwikkelen, kan je beter omgaan met tegenslagen, werkdruk en veranderingen. En dat gaat een organisatie terugzien in de duurzame inzetbaarheid van medewerkers, het welzijn en werkgeluk.
Als deze basis op orde is, dan helpen we graag bij de volgende stap, presteren en excelleren. Topsport op de werkvloer!"

Zowel individuele klanten als bedrijven weten hun weg naar MIND vol POWER te vinden, want in plaats van een standaard concept uit te rollen, levert MIND vol POWER altijd maatwerk. Precies die aansluiting bij mens en organisatie wil Manon graag behouden:

“Mijn ervaring is dat er genoeg bewezen methoden zijn om prestaties te verbeteren, zowel op individueel als teamniveau. De vraag is alleen of je ze goed kan inzetten. Als leidinggevende doe je vaak je uiterste best, maar kies je soms niet de juiste aanpak, omdat je zelf onderdeel bent van de organisatie. Wij leren je de juiste aanpak kiezen voor iedere uitdaging. Daarbij ontzorgen we door 1-op-1 coaching van teamleden met een verhoogde attentiewaarde en verzorgen we teamtrainingen gericht op het ontwikkelen van mentale vaardigheden. Hierdoor worden teams veerkrachtiger en maken ze samen snelle stappen in de teamontwikkeling. Deze manier van werken vind ik prettig: de verbinding creërend in het team én resultaatgericht."

 

Manon als coach

Naast de teamtrajecten en het ondernemerschap, werkt Manon ook 1-op-1 als High Performance coach. Hierover zegt ze zelf het volgende:

"Ik ben MIND vol POWER gestart omdat ik zelf de noodzaak ervaarde om mentaal fitter te worden. 24 uur is 24 uur, daar kan je niet meer uren van maken. Ook je eigen energie is eindig. Vanuit de sportpsychologie ben ik elementen gaan toepassen in werksituaties. Door bepaalde mentale vaardigheden te ontwikkelen en (sport-)psychologische principes toe te passen, kan je wel veel beter presteren. Dat extra potentieel, daar richt ik mij in de high performance coaching op."

De doelgroepen die daar het meeste profijt van heeft, zijn volgens Manon 'high performers' en 'high achievers'.

"High performers zijn diegenen die zich al onderscheiden van de rest. Ze zijn gemotiveerd en in staat om bovengemiddelde prestaties neer te zetten. Denk aan trainees bij corporates, PhD studenten, topsporters, maar ook succesvolle consultants, start- en scale-ups. De high achievers zitten daar eigenlijk net onder, ze zijn ook gemotiveerd maar redden het net niet tot het hoogste niveau. Dat is een veel grotere groep met carrière-tijgers en subtoppers. Het potentieel van deze groep is gigantisch, maar vraagt om meer training en ondersteuning om boven het gemiddelde en zichzelf uit te gaan stijgen.

Ik vind het fantastisch om met beide groepen te werken, de high performers én de high achievers. Dit vraagt uiteraard dat ik als coach aan bovengemiddelde eisen voldoe, zoals accreditatie op nationaal en internationaal niveau. En dat ik mezelf blijf uitdagen in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling."

Om mensen te inspireren schrijft ze regelmatig over onderwerpen rondom mentale fitheid. Neem eens een kijkje bij de artikelen. Of laat je inspireren door de MIND vol POWER Podcast.

 

Over onze andere coaches

We hebben een fantastische groep coaches om mee samen te werken. Dit zijn professionals, want coachen doen zij al jaren beroepsmatig en niet als hobby. Onze coaches hebben meerdere erkende coachopleidingen gevolg. Daarnaast zijn ze geselecteerd op werkervaring in het bedrijfsleven en hebben ze zich vaak gespecialiseerd. Hierdoor kunnen wij topkwaliteit leveren op veel locaties in Nederland.

Deze diensten leveren wij op dit moment: high performance coaching, executive coaching, stress- & burn-outcoaching en loopbaancoaching. 

 

Samenwerkende coaches in Nederland

 

Woon je wat verder weg? Of staat de door jou gezochte coachdienst er niet bij? Neem gerust contact met ons op. We hebben een uitgebreid netwerk met gecertificeerde (!) en betrouwbare coaches in heel Nederland. En we verwijzen je graag naar hen door.

Samenwerken?

We staan open voor nieuwe ideeën op het gebied van mentale fitheid, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Via onze contactpagina kom je eenvoudig in contact.

 

 

Voel jij onze energie? En spreken wij jouw taal? 

Neem eenvoudig contact met ons op. Of boek een intakeVia onze nieuwsbrief sturen we je maandelijks een update van onze mogelijkheden en delen we relevante nieuwsberichten.