Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

MIND vol POWER coachsessies zijn:

  • Actief
  • Motiverend
  • To-the-point
  • Verhelderend
  • Vertrouwd

In de aanpak vormt de sportpsychologische insteek de basis

MIND vol POWER biedt een combinatie van mindfulness, ACT en positieve psychologie. De sportpsychologische benadering focust op de potentie om te ontwikkelen en om beter te functioneren in de toekomst. Teams kunnen hiermee een geweldige groei doormaken.

Zoek je een teamtraining of een traject?

Hier vind je alle ontwikkelmogelijkheden voor teams:

Voor teams

MINDvolPOWER - Teamexpert mentale fitheid

4,8

4 mensen raden ons aan

alle beoordelingen weergevenschrijf een beoordeling

Kleinschalige Kinderopvang Jeremina

Voor mij als leidinggevende in mijn eigen bedrijf(kinderopvang) en zelf pedagogisch coach te zijn voor mijn team vond ik het heel fijn om mijn eigen knelpunten te bespreken met Manon. Dit in combinatie met het lopen(waar ik best tegen op zag) was een geweldige ervaring! In anderhalf uur hadden we bijna 8 km gelopen en heel veel besproken. Fijne zelf inzichten gekregen en handvatten meegekregen. Daarnaast met de combinatie van het lopen voelde ik mij na de sessie heel licht maar krachtig en heel voldaan. Ook heel trots dat het lopen zo gelukt was in combinatie met elkaar te praten. Manon dank je wel!!

Stefan Jol

De begeleiding van Manon heeft mij heel erg geholpen om tijdens de pandemie mijn team op afstand op topniveau te houden! Met de tips en adviezen kon ik de behoeften van mijn teamleden begrijpen en daar op inspelen. Manon levert kwaliteit en is absoluut een aanrader!

Ivo Lovricevic

Als senior manager met een behoorlijke staat van dienst, sta ik op een keerpunt in mijn carrière, waarbij ik het in de huidige rare coronatijd moeilijk vind om de juiste draai en richting te vinden. Om hier verder in te komen, heb ik met Manon in het afgelopen jaar een aantal wandelsessies gehad in de natuur bij Delfgauw. Ik had al direct een klik. Manon heeft snel een goed beeld van wat er aan de hand is. Op een sympathieke maar duidelijke manier geeft zij aan wat er gedaan moet worden. Gewapend met een heel arsenaal aan tools, oefeningen en ervaringen, wist ze mij in beweging te krijgen. Ik heb nu een veel duidelijker beeld welke kant ik op moet gaan en ik ben nu veel gerichter bezig met mijn toekomstplannen. Ik ben haar hier heel dankbaar voor.

Sandy van der Kooij

Na veel inspanning op het gebied van opleidingen en werk had ik mijn droombaan bereikt. Echter na een aantal jaar begon het te knagen. Waarom was ik succesvol maar niet gelukkig? Ik kreeg geen goede balans tussen werk en privé, kreeg pas rust als ik mijn werk af had en wilde altijd maar meer kennis vergaren. Mijn brein en lichaam maakten overuren. Dit patroon wilde ik doorbreken met ondersteuning van een coach. Omdat ik geloof in de kracht van bewegen en coaching kruiste mijn zoektocht het pad van Manon. Een vakkundige coach en tevens ervaringsdeskundige. Er was meteen een klik. Op energieke wijze en vanuit positiviteit leerde Manon mij inzicht te krijgen in mijn handelen en door middel van tips doorbrak ik mijn patronen. Manon is een aanrader voor iedereen die op een andere manier in het leven wil gaan staan!

Bewuste afsluiting van 2021 15-12-2021

De laatste dagen van het jaar zijn een mooi moment om even stil te staan. Neem wat tijd voor jezelf om rustig na te denken. Ik heb een korte blog voor je geschreven ter inspiratie.lees meer

Hoe om te gaan met wedstrijdspanning? 24-11-2021

Dit eerste artikel voor BITmagazine gaat over omgaan met wedstrijdspanning en staat vol tips die je ook op de werkvloer kan toepassen.lees meer

Kan ik jou helpen?

Denk je na het bekijken van deze website dat Mind vol Power en jij een goede match zijn? Neem dan contact met mij op voor meer informatie, of boek direct een gratis intake.

 

DE AANPAK

Onze aanpak is doortastend, positief en flexibel. En sluit aan bij de MIND vol POWER waarden:

  • kracht
  • verbinding
  • balans

DE METHODE

Of je nu wilt werken aan persoonlijke ontwikkeling, het verhogen van prestaties of mentale gezondheid in algemene zin. 
MIND vol POWER is expert op gebied van mentale fitheid en biedt een oplossing op maat.

DE LOCATIE

Wandelcoaching is op dit moment het populairst. De buitenlucht en de beweging werken als accelerator. Daarnaast werken we zowel bij onze opdrachtgevers op locatie als op afstand. Neem contact met ons op.

DE ERVARINGEN

Dankzij feedback blijven we groeien. We zijn trots op de lovende reviews van onze klanten.

Lees hun ervaringen en ervaar daarna zelf de kracht van:
MIND vol POWER!