Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

De 3 waarden van
MIND vol POWER

VERBINDING

KRACHT

BALANS

 

Executive coaching

Het grootste deel van onze coachgesprekken voeren wij met leidinggevenden. Executive coaching richt zich op de ontwikkeling van leiderschap. Maar we bieden ook andere coachtrajecten, zoals: prestatiecoachingstress coaching en loopbaancoaching.

Welke ontwikkelwens je ook hebt, je kan bij ons terecht. Stel je vragen hierover tijdens een vrijblijvende telefonische intake of maak een afspraak op locatie.

Direct een intake boeken 

Teamprestaties vergroten 

Presteren op de werkvloer wordt vaak vergeleken met topsport. MIND vol POWER gaat een stap verder. Wij passen sportpsychologie toe op de werkvloer. Hierdoor ontstaat er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een efficiëntere inzet van het team. 

Zoek je een teamtraining of een traject? Hier vind je ons aanbod. Met onderstaande knop kan je direct contact opnemen.

Contact opnemen

MINDvolPOWER - Teamexpert mentale fitheid

4,8

5 mensen raden ons aan

alle beoordelingen weergevenschrijf een beoordeling

Stefan Jol

De begeleiding van Manon heeft mij heel erg geholpen om tijdens de pandemie mijn team op afstand op topniveau te houden! Met de tips en adviezen kon ik de behoeften van mijn teamleden begrijpen en daar op inspelen. Manon levert kwaliteit en is absoluut een aanrader!

Suzanna Triel

Coaching van Manon vond ik heel positief. Het gesprek was echt fijn, ze is er echt voor jou. Zij geeft je het gevoel dat ze voor jou een oplossing zoekt en daar doet ze echt haar best voor. Verder kwamen er andere creatieve ideeën naar boven tijdens het gesprek Ten behoeve van mijzelf en voor het werk. Het was heel verhelderend. De dag erna de tips van Manon toegepast en het werkte prima. Vooral het positieve gevoel bleef hangen. Na de coaching had ik zin in om alles aan te pakken en uit te proberen na wat we besproken hadden. De wandeling was mooi en geeft ontspannen gevoel 👍👍👍👍Zeer tevreden 😊

Kleinschalige Kinderopvang Jeremina

Voor mij als leidinggevende in mijn eigen bedrijf(kinderopvang) en zelf pedagogisch coach te zijn voor mijn team vond ik het heel fijn om mijn eigen knelpunten te bespreken met Manon. Dit in combinatie met het lopen(waar ik best tegen op zag) was een geweldige ervaring! In anderhalf uur hadden we bijna 8 km gelopen en heel veel besproken. Fijne zelf inzichten gekregen en handvatten meegekregen. Daarnaast met de combinatie van het lopen voelde ik mij na de sessie heel licht maar krachtig en heel voldaan. Ook heel trots dat het lopen zo gelukt was in combinatie met elkaar te praten. Manon dank je wel!!

Sandy van der Kooij

Na veel inspanning op het gebied van opleidingen en werk had ik mijn droombaan bereikt. Echter na een aantal jaar begon het te knagen. Waarom was ik succesvol maar niet gelukkig? Ik kreeg geen goede balans tussen werk en privé, kreeg pas rust als ik mijn werk af had en wilde altijd maar meer kennis vergaren. Mijn brein en lichaam maakten overuren. Dit patroon wilde ik doorbreken met ondersteuning van een coach. Omdat ik geloof in de kracht van bewegen en coaching kruiste mijn zoektocht het pad van Manon. Een vakkundige coach en tevens ervaringsdeskundige. Er was meteen een klik. Op energieke wijze en vanuit positiviteit leerde Manon mij inzicht te krijgen in mijn handelen en door middel van tips doorbrak ik mijn patronen. Manon is een aanrader voor iedereen die op een andere manier in het leven wil gaan staan!

8 redenen waarom een dier zorgt voor een betere mentale gezondheid 03-10-2022

In deze blog lees je waarom dieren zo'n positieve invloed op onze mentale gezondheid hebben.lees meer

Hoe jij 2x zo productief wordt in alle 4 de seizoenen (kopie) 11-09-2022

Misschien heb jij er weleens van gehoord: de energetische seizoenen. Door slim gebruik te maken van de energie behaal je makkelijker en beter resultaat. In deze blog krijg je een korte uitleg over de verschillende energetische seizoenen op de werkvloer.lees meer

Wil jij aan de slag?

Denk je na het bekijken van deze website dat Mind vol Power en jij een goede match zijn? Neem dan eenvoudig contact op voor meer informatie, of boek een gratis telefonische intake.

 

AANPAK

Onze aanpak is positief, doortastend en resultaatgericht. En sluit aan bij de MIND vol POWER waarden:

  • verbinding
  • kracht
  • balans

METHODE

Bij MIND vol POWER team- en leiderschapsontwikkeling wordt gebruik gemaakt van sportpsychologIe, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en systemisch leiderschap. 

Lees hier verder.

LOCATIE

We komen naar je toe. Dit scheelt dus reistijd! Coaching kan in overleg ook in de buitenlucht plaatsvinden. Of online. 

Zie ook onze FAQ of boek een intake.


REVIEWS

We vragen onze klanten altijd om feedback. Handig voor ons en voor jou. Je leest hun ervaringen op onze website. 

Ben je benieuwd of MIND vol POWER ook jouw ontwikkeling kan versnellen? Boek een intake.