Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

MIND vol POWER coachsessies zijn:

  • Enerverend
  • Motiverend
  • Hands-on
  • Verhelderend
  • Vertrouwd

Teams & sportpsychologie 

Presteren op de werkvloer wordt vaak vergeleken met topsport. Ik ga een stap verder door sportpsychologie daadwerkelijk toe te passen op jouw team. MIND vol POWER biedt een unieke combinatie van sportpsychologie, ACT en mindfulness aan. Hierdoor ontstaat ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een efficiëntere inzet van het team. Teams kunnen hiermee een geweldige groei doormaken.

Zoek je een teamtraining of een traject? Hier vind je wat ontwikkelmogelijkheden voor teams.

Maar je kan ook direct contact opnemen:

Contact opnemen

MINDvolPOWER - Teamexpert mentale fitheid

4,8

4 mensen raden ons aan

alle beoordelingen weergevenschrijf een beoordeling

Stefan Jol

De begeleiding van Manon heeft mij heel erg geholpen om tijdens de pandemie mijn team op afstand op topniveau te houden! Met de tips en adviezen kon ik de behoeften van mijn teamleden begrijpen en daar op inspelen. Manon levert kwaliteit en is absoluut een aanrader!

Sandy van der Kooij

Na veel inspanning op het gebied van opleidingen en werk had ik mijn droombaan bereikt. Echter na een aantal jaar begon het te knagen. Waarom was ik succesvol maar niet gelukkig? Ik kreeg geen goede balans tussen werk en privé, kreeg pas rust als ik mijn werk af had en wilde altijd maar meer kennis vergaren. Mijn brein en lichaam maakten overuren. Dit patroon wilde ik doorbreken met ondersteuning van een coach. Omdat ik geloof in de kracht van bewegen en coaching kruiste mijn zoektocht het pad van Manon. Een vakkundige coach en tevens ervaringsdeskundige. Er was meteen een klik. Op energieke wijze en vanuit positiviteit leerde Manon mij inzicht te krijgen in mijn handelen en door middel van tips doorbrak ik mijn patronen. Manon is een aanrader voor iedereen die op een andere manier in het leven wil gaan staan!

Ivo Lovricevic

Als senior manager met een behoorlijke staat van dienst, sta ik op een keerpunt in mijn carrière, waarbij ik het in de huidige rare coronatijd moeilijk vind om de juiste draai en richting te vinden. Om hier verder in te komen, heb ik met Manon in het afgelopen jaar een aantal wandelsessies gehad in de natuur bij Delfgauw. Ik had al direct een klik. Manon heeft snel een goed beeld van wat er aan de hand is. Op een sympathieke maar duidelijke manier geeft zij aan wat er gedaan moet worden. Gewapend met een heel arsenaal aan tools, oefeningen en ervaringen, wist ze mij in beweging te krijgen. Ik heb nu een veel duidelijker beeld welke kant ik op moet gaan en ik ben nu veel gerichter bezig met mijn toekomstplannen. Ik ben haar hier heel dankbaar voor.

Kleinschalige Kinderopvang Jeremina

Voor mij als leidinggevende in mijn eigen bedrijf(kinderopvang) en zelf pedagogisch coach te zijn voor mijn team vond ik het heel fijn om mijn eigen knelpunten te bespreken met Manon. Dit in combinatie met het lopen(waar ik best tegen op zag) was een geweldige ervaring! In anderhalf uur hadden we bijna 8 km gelopen en heel veel besproken. Fijne zelf inzichten gekregen en handvatten meegekregen. Daarnaast met de combinatie van het lopen voelde ik mij na de sessie heel licht maar krachtig en heel voldaan. Ook heel trots dat het lopen zo gelukt was in combinatie met elkaar te praten. Manon dank je wel!!

Zijn we allemaal topsporters geworden? 18-09-2020

We reageren op de veranderende wereld om ons heen. En die veranderingen gaan steeds sneller. Ons leven voelt hierdoor soms als topsport. Maar hoe houd je dit vol? Hoe blijf je mentaal krachtig, verbonden en in balans?lees meer

Waarom optimisme in deze crisis? 18-03-2020

Een fit brein reageert positief op uitdagingen en tegenslag (de Corona pandemie). Daardoor blijft het ontwikkelen en is steeds beter bestand tegen stressvolle situaties. Een van de trainbare vaardigheden van een fit brein is optimisme.lees meer

Wil jij aan de slag?

Denk je na het bekijken van deze website dat Mind vol Power en jij een goede match zijn? Neem dan eenvoudig contact op voor meer informatie, of boek een gratis telefonische intake.

 

AANPAK

Onze aanpak is doortastend, positief en resultaatgericht. En sluit aan bij de MIND vol POWER waarden:

  • kracht
  • verbinding
  • balans

METHODE

MIND vol POWER biedt een unieke combinatie van sportpsychologIe, ACT en mindfulness.

Gericht op sterker leiderschap en/of het verhogen van teamprestaties.
Aan de slag?

LOCATIE

We komen naar je toe, op de werkvloer of in de buitenlucht. En we bieden ook online coaching aan. 

Zie ook onze FAQ of boek een intake.

 

REVIEWS

We zijn trots op de lovende reviews van onze klanten.

Lees hun ervaringen en vraag daarna alles over de kracht van MIND vol POWER in een intake.