Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Aanpakken wat schuurt

In de huidige werkomgeving sta je vaak voor uitdagingen die jouw team, je leiders en je eigen efficiëntie op de werkplek beïnvloeden. We begrijpen de frustratie en de pijn die dit kan veroorzaken. Te vaak zien we een hoog verloop, verlies van talent en een algemeen gevoel van onrust als gevolg van ontoereikend leiderschap. Bij MIND vol POWER (er-)kennen we deze problematiek en zijn we hier om ze samen met jou aan te pakken.

 

De Pijn van Onvoldoende Leiderschap

De gevolgen van onvoldoende leiderschap zijn duidelijk voelbaar. Het leidt tot demotivatie bij teamleden, gebrek aan betrokkenheid en uiteindelijk een negatieve impact op de bedrijfsresultaten. We begrijpen de zorgen die dit met zich meebrengt en willen je laten zien dat er een weg is om deze pijn te verzachten.

 

MIND vol POWER: Oplossingen voor een Beter Morgen

Bij MIND vol POWER richten we ons op het begrijpen van jouw specifieke uitdagingen en bieden we concrete oplossingen om ze aan te pakken. We zijn er om jou en jouw organisatie te ondersteunen bij het ontwikkelen van sterker leiderschap, het verbeteren van teamvaardigheden en het vergroten van de werkplek-efficiëntie. Samen zullen we werken aan het bouwen van een cultuur van betrokkenheid en samenwerking, waardoor iedereen zijn volledige potentieel kan benutten en we gezamenlijk een succesvolle toekomst kunnen creëren. Ontdek hoe MIND vol POWER jouw organisatie kan helpen.

 

Boek direct een intake

Samenwerking en teamwork

Welkom bij MIND vol POWER

Wij zijn jouw partner voor krachtige verandering en groei. Onze passie is mensen leren te presteren vanuit verbinden met zichzelf. Hoe doen we dat? Door jouw MIND vol POWER te ontketenen!

Bij MIND vol POWER geloven we dat de inzet van mentale kracht in verbinding met de persoon en zijn omgeving, leidt tot prestatieverbetering. We helpen je om uitdagingen om te zetten in kansen en obstakels in groeipaden. Onze oplossingen zijn praktisch, effectief en bovenal, gericht op resultaten.

Of je nu een team wilt versterken, leiders wilt ontwikkelen of de efficiëntie op de werkplek wilt vergroten, wij staan voor je klaar. Laten we samen jouw organisatie naar nieuwe hoogten brengen!

Coachopties

In onze coaching maken we gebruik van een uniek framework voor persoonlijke ontwikkeling en mentale groei. 
Systemisch Leiderschap richt zich op de ontwikkeling van innovatief leiderschap. De innovatieve leider is volgens ons een people manager, een verbinder. Met oog voor de mens, het grotere geheel en resultaat: People, Planet, Profit. 
Daarnaast bieden we: Performance Coaching, coaching op Work-Life Integration en Loopbaan Coaching.

Wil je jouw ontwikkelwensen met ons bespreken? Dit kan tijdens een vrijblijvende telefonische intake. 

Direct een Coach Intake boeken 

Teams 

Mensen vormen de basis van een organisatie. Met een veerkrachtige basis is je organisatie: sterk, flexibel en betrouwbaar. En daarmee klaar voor iedere uitdaging. Ons framework bevat de juiste pijlers voor een duurzame basis.

Hiermee helpen wij bij (grote) veranderingen in teams, het verbeteren van de teamdynamiek en overall: het versterken van de veerkracht op de werkvloer.

Hier vind je onze kernservices voor Teams. Bij interesse of een aanbod op maat staan we je graag persoonlijk te woord. Maak gebruik van het contactformulier of onze contactgegevens. 

Naar het Contactformulier

MINDvolPOWER - mentale groei & persoonlijke ontwikkeling

4,8

5 mensen raden ons aan

alle beoordelingen weergevenschrijf een beoordeling

Sandy van der Kooij

Na veel inspanning op het gebied van opleidingen en werk had ik mijn droombaan bereikt. Echter na een aantal jaar begon het te knagen. Waarom was ik succesvol maar niet gelukkig? Ik kreeg geen goede balans tussen werk en privé, kreeg pas rust als ik mijn werk af had en wilde altijd maar meer kennis vergaren. Mijn brein en lichaam maakten overuren. Dit patroon wilde ik doorbreken met ondersteuning van een coach. Omdat ik geloof in de kracht van bewegen en coaching kruiste mijn zoektocht het pad van Manon. Een vakkundige coach en tevens ervaringsdeskundige. Er was meteen een klik. Op energieke wijze en vanuit positiviteit leerde Manon mij inzicht te krijgen in mijn handelen en door middel van tips doorbrak ik mijn patronen. Manon is een aanrader voor iedereen die op een andere manier in het leven wil gaan staan!

Ivo Lovricevic

Als senior manager met een behoorlijke staat van dienst, sta ik op een keerpunt in mijn carrière, waarbij ik het in de huidige rare coronatijd moeilijk vind om de juiste draai en richting te vinden. Om hier verder in te komen, heb ik met Manon in het afgelopen jaar een aantal wandelsessies gehad in de natuur bij Delfgauw. Ik had al direct een klik. Manon heeft snel een goed beeld van wat er aan de hand is. Op een sympathieke maar duidelijke manier geeft zij aan wat er gedaan moet worden. Gewapend met een heel arsenaal aan tools, oefeningen en ervaringen, wist ze mij in beweging te krijgen. Ik heb nu een veel duidelijker beeld welke kant ik op moet gaan en ik ben nu veel gerichter bezig met mijn toekomstplannen. Ik ben haar hier heel dankbaar voor.

Suzanna Triel

Coaching van Manon vond ik heel positief. Het gesprek was echt fijn, ze is er echt voor jou. Zij geeft je het gevoel dat ze voor jou een oplossing zoekt en daar doet ze echt haar best voor. Verder kwamen er andere creatieve ideeën naar boven tijdens het gesprek Ten behoeve van mijzelf en voor het werk. Het was heel verhelderend. De dag erna de tips van Manon toegepast en het werkte prima. Vooral het positieve gevoel bleef hangen. Na de coaching had ik zin in om alles aan te pakken en uit te proberen na wat we besproken hadden. De wandeling was mooi en geeft ontspannen gevoel 👍👍👍👍Zeer tevreden 😊

Kleinschalige Kinderopvang Jeremina

Voor mij als leidinggevende in mijn eigen bedrijf(kinderopvang) en zelf pedagogisch coach te zijn voor mijn team vond ik het heel fijn om mijn eigen knelpunten te bespreken met Manon. Dit in combinatie met het lopen(waar ik best tegen op zag) was een geweldige ervaring! In anderhalf uur hadden we bijna 8 km gelopen en heel veel besproken. Fijne zelf inzichten gekregen en handvatten meegekregen. Daarnaast met de combinatie van het lopen voelde ik mij na de sessie heel licht maar krachtig en heel voldaan. Ook heel trots dat het lopen zo gelukt was in combinatie met elkaar te praten. Manon dank je wel!!

Hoe schakel je om van vakantiemodus naar werkmodus? 22-08-2022

Na een vakantie kan het behoorlijk pittig zijn om weer aan het werk te gaan. Zowel mentaal als fysiek moet je weer in een ritme komen. In dit artikel krijg je 6 powertips die jou helpen schakelen van de vakantiemodus naar de werkmodus. Zet 'm op!lees meer

8 redenen waarom een dier zorgt voor een betere mentale gezondheid 03-10-2022

In deze blog lees je waarom dieren zo'n positieve invloed op onze mentale gezondheid hebben.lees meer

Wil jij aan de slag?

Denk je dat MIND vol POWER en jij een goede match zijn? Boek dan een vrijblijvende telefonische intake.

 

AANPAK

Ons framework is uniek voor het ontwikkelen van meer veerkracht. We houden rekening met drie P's:

  • People
  • Planet
  • Profit

METHODE

Kenmerkend & onderscheidend, 
onze unieke mix van:

Sportpsychologie, Mindfulness, ACT & Systemisch werken.

Lees hier verder.

LOCATIE

Delfgauw | Den Haag | Rotterdam
Op locatie i.o.

Boek een intake 

Een combinatie van binnen, buiten en online coaching is mogelijk.

REVIEWS

Feedback is goud waard. Voor jou én voor ons. Je leest Google reviews op onze website. 

Wil je graag jouw ontwikkeling versnellen? Boek een intake.