Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Peak Performance Sprint


Praktische informatie

Het programma omvat vier 1-op-1 trainingen: 2 live en 2 online. Hierdoor is er een optimale verhouding tussen resultaat en tijdsinvestering.

Voor de live momenten kan je kiezen uit 2 locaties: Den Haag (Huize Marlot) of Delfgauw (vestigingsadres MIND vol POWER).
Bij aanvang krijg je instructies over het gebruik van TABB. Na afloop van alle trainingen volgt een online debriefing. Hierna ontvang je een certificaat van deelname. 

Startdata

De Peak Performance Sprint is een individueel programma van ca 2 maanden. Je kan het hele jaar door starten. Neem contact op voor de mogelijkheden.

“LET’S WORK TOGETHER TO ACCELERATE TO PEAK PERFORMANCE”

Ben jij een High Performer? Presteer jij graag bovengemiddeld en verleg je graag je grenzen?
Dan hebben wij een uitdagend 1-op-1 programma voor je: de Peak Performance Sprint.

High Performance Training

 

In een periode van 2 maanden doorloop je een programma gericht op maximale persoonlijke ontwikkeling. Met behulp van sportpsychologie, ACT en systemisch werk ga je:

  • Remmende patronen in kaart brengen door systemisch werken
  • Emoties reguleren vanuit sportpsychologie
  • Doeltreffender acteren vanuit ACT

Je High Performance trainer tijdens dit programma is Manon Mansier. Zij is oprichter van MIND vol POWER (2017) en aangesloten bij de NOBCO als beroepscoach.

TABB

Je cognitieve prestaties worden hierbij nog eens extra ondersteund door TABB, een mix van 7 nutriënten, ontwikkeld in samenwerking met de Wageningen Universiteit. TABB is onderdeel van de supportlijn van Victus (NL), een internationale innovator van functionele voeding & prestatiegerichte supplementen. Het verbetert stressmanagement, de slaapkwaliteit, het werkgeheugen & de concentratie, cognitieve functies, de probleemoplossende vaardigheid & informatieverwerking.

  • Je ontvangt 300 TABB tabletten (2 potten) t.w.v. 118 euro
  • Afhalen in Delfgauw of Den Haag
  • Instructie Victus (NL) - wetenschappelijk onderbouwde informatie over TABB 

De unieke combinatie met de High Performance training van MIND vol POWER is niet alleen innovatief, maar levert vooral bovengemiddelde resultaten op.

Inschrijven voor de Peak Performance Sprint kan via ons inschrijfformulier. Geef hierbij jouw voorkeursdata en locatie gelijk aan.

 

multiple hp
fields hp
Meld je aan voor de Peak Performance Sprint

make hp
it hp
harder hp
to hp
spam hp

* = verplicht