Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven en regelmatig tips en andere relevante informatie in je mailbox ontvangen?

Abonneer je dan op de MIND vol POWER nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN

Welkom. Bij MIND vol POWER presteren we samen slimmer.

Er valt altijd iets te verbeteren. Maar de manier waarop je dit aanpakt, bepaalt grotendeels de kwaliteit van het resultaat.

Wij zetten met MIND vol POWER in op het slimmer omgaan met het menselijk kapitaal. In onze visie vormen de mensen het fundament van een succesvolle organisatie. Als je hierin investeert, creëer je een duurzame basis van waaruit je werkprocessen kan optimaliseren.

We zetten daarbij stevig in op het creëren van verbinding. Thema's die we daarbij vaak tegenkomen zijn: vertrouwen en wantrouwen, ongelijkheid, verdeeldheid en onuitgesproken conflicten.

We kiezen zeker niet altijd de makkelijkste weg. Wat wij belangrijker vinden is het gezamenlijke doel scherp houden. Als je alle neuzen dezelfde kant op krijgt, dan komt alles in beweging en is de weg vrij voor bijzondere resultaten.
 

Onze diensten

Tijdens een intakegesprek checken we de context en het functioneren van het team. Samen kijken we welke mate van ondersteuning passend is, en welke innovatieve methoden goed aansluiten bij het team en de wensen van de klant.

Op de Teams pagina vind je onze kernservices: High Impact Leiderschap, Workshops, Power Plots en Teamcoaching.

Dit is wat je van ons kan verwachten:

Support. Een eerste stap: creëren van helderheid van doelstellingen voor alle teams in de organisatie. Plus een doordachte structuur om verbinding en prestaties te realiseren. Ook pakken we door op de cultuur: samen presteren in plaats van klagen. En jezelf organiseren en elkaar stimuleren tot creatieve oplossingen.

On power. Specifieker voor teams die niet optimaal presteren. Vanuit de strategie gaan we voor een heldere teammissie. Onze trainers zijn er om je team onderweg te helpen. Ook als het even niet leuk is. Zo kom je als team weer in je kracht, ‘on power’.

High Performance. Het hoogst haalbare niveau van presteren. Alle ins en outs uit de sportpsychologie vertaald naar de praktijk van jouw organisatie. Wij gaan next level om jouw teams optimaal te laten presteren. De trainingen zijn dan ook uitdagend, confronterend en diepgaand. Dit vraagt 200% commitment van alle teamleden. Maar je krijgt er ongekende prestaties voor terug!

 

Wij houden van aanpakken. Geef ons een uitdaging en binnen 48 uur ligt er een buitengewoon impactvol aanbod. 

Boek direct een intake

Samenwerking en teamwork

Welkom bij MIND vol POWER

Wij zijn jouw partner voor krachtige verandering en groei. Onze passie is teams te laten presteren vanuit verbinding. Hoe doen we dat? Door slimmer gebruik te maken van hun MIND vol POWER!

We laten teams groeien door de ontwikkeling van mentale kracht. Een fundament van zowel weerbaarheid als veerkracht, waardoor er een sterkere verbinding in het team ontstaat. Met deze basis is de weg vrij voor presteren, excelleren en high performance. 

Of je nu een bestaand team wilt versterken, leiders wilt ontwikkelen of de efficiëntie op de werkplek wilt vergroten, wij staan voor je klaar. Laten we samen jouw organisatie naar unieke hoogten brengen!

MINDvolPOWER - Teamcoaching & Persoonlijk Leiderschap

4,9

7 mensen raden ons aan

alle beoordelingen weergevenschrijf een beoordeling

Gisela Assenberg

Na jaren met veel plezier voor dezelfde werkgever te hebben gewerkt heb ik een mezelf een loopbaan coachingstraject bij MINDvolPOWER gegund. Wat een goede investering is dat geweest. Eerst helder afpellen wat er belangrijk voor mij is in het werk. Waar sta is voor en waar wil in nog naar toe. Manon coacht helder en concreet en is echt betrokken geweest bij mijn proces. Het is nuttig geweest en ik heb zin in mijn vervolgstappen.

Suzanna Triel

Coaching van Manon vond ik heel positief. Het gesprek was echt fijn, ze is er echt voor jou. Zij geeft je het gevoel dat ze voor jou een oplossing zoekt en daar doet ze echt haar best voor. Verder kwamen er andere creatieve ideeën naar boven tijdens het gesprek Ten behoeve van mijzelf en voor het werk. Het was heel verhelderend. De dag erna de tips van Manon toegepast en het werkte prima. Vooral het positieve gevoel bleef hangen. Na de coaching had ik zin in om alles aan te pakken en uit te proberen na wat we besproken hadden. De wandeling was mooi en geeft ontspannen gevoel 👍👍👍👍Zeer tevreden 😊

Ivo Lovricevic

Als senior manager met een behoorlijke staat van dienst, sta ik op een keerpunt in mijn carrière, waarbij ik het in de huidige rare coronatijd moeilijk vind om de juiste draai en richting te vinden. Om hier verder in te komen, heb ik met Manon in het afgelopen jaar een aantal wandelsessies gehad in de natuur bij Delfgauw. Ik had al direct een klik. Manon heeft snel een goed beeld van wat er aan de hand is. Op een sympathieke maar duidelijke manier geeft zij aan wat er gedaan moet worden. Gewapend met een heel arsenaal aan tools, oefeningen en ervaringen, wist ze mij in beweging te krijgen. Ik heb nu een veel duidelijker beeld welke kant ik op moet gaan en ik ben nu veel gerichter bezig met mijn toekomstplannen. Ik ben haar hier heel dankbaar voor.

Kleinschalige Kinderopvang Jeremina

Voor mij als leidinggevende in mijn eigen bedrijf(kinderopvang) en zelf pedagogisch coach te zijn voor mijn team vond ik het heel fijn om mijn eigen knelpunten te bespreken met Manon. Dit in combinatie met het lopen(waar ik best tegen op zag) was een geweldige ervaring! In anderhalf uur hadden we bijna 8 km gelopen en heel veel besproken. Fijne zelf inzichten gekregen en handvatten meegekregen. Daarnaast met de combinatie van het lopen voelde ik mij na de sessie heel licht maar krachtig en heel voldaan. Ook heel trots dat het lopen zo gelukt was in combinatie met elkaar te praten. Manon dank je wel!!

Project Phoenix | 23 - 26 april 2024 (Pt. I) 26-05-2024

Persoonlijk verslag van mijn deelname aan een 72-uurs programma o.l.v. voormalig Special Forces van Unbreakable Academy. Over de voorbereiding, de eerste indruk, teamdynamiek en persoonlijke inzichten.lees meer

Hoe overwin je veelvoorkomende obstakels als teammanager? 12-03-2024

Welkom bij ons artikel waarin ik enkele van de meest voorkomende obstakels bespreken die je kunt tegenkomen bij het nastreven van je doelen, en hoe je ze kunt overwinnen!lees meer

Voel jij onze energie? En spreken wij jouw taal? 

Neem eenvoudig contact met ons op. Of boek een intakeVia onze nieuwsbrief sturen we je maandelijks een update van onze mogelijkheden en delen we relevante nieuwsberichten.

 

VERBINDING

Dé partner in veranderingen.

Wij zorgen voor verbinding in je organisatie.

Hier vind je ons team aanbod.

GRONDIG

Doortastend & met brede blik dankzij onze unieke mix van:

Sportpsychologie, ACT & systeemdenken

Laten we kennismaken!

SERVICE

Hoge kwaliteit & veel mogelijkheden qua vorm, tijd en locatie.

Meer weten?

Deel je wensen tijdens een Intake

RESULTAAT

Met jouw team en onze begeleiding gaan we voor goud!

Wil je met jouw team graag presteren? 

Neem contact met ons op.