Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Eigenaar MIND vol POWER - Manon Mansier

Welkom bij MIND vol POWER

Waar ben je naar op zoek?
Meer succes? Meer gemak?
Een betere sfeer in je team? Meer zelfvertrouwen? 

Bij ons werk je aan mentale groei & persoonlijke ontwikkeling, jouw mind vol power! 
De ontwikkeling hiervan vraagt bij iedereen iets anders. Door verschillende disciplines te combineren, brengen we balans aan tussen fysieke, mentale en emotionele componenten. We zijn geen drill instructeurs die je tegen de stroom in laten zwemmen. We laten je juist ervaren dat het ook anders kan. Met 'soft skills' én 'hard skills', individueel én in samenwerking.

Ben jij niet bang om de diepte in te gaan? Maar houd je ook van een praktische benadering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Laat je informeren en inspireren op onze site en wie weet zien we elkaar in een training of coachsessie!

Manon 

Teamprestaties vergroten 

Presteren op de werkvloer is te vergelijken met het beoefenen van (top-)sport. MIND vol POWER gaat een stap verder. Wij passen sportpsychologie daadwerkelijk toe op de werkvloer. Hierdoor ontstaat er ruimte voor persoonlijke, mentale ontwikkeling én een efficiëntere inzet van het team. 

Hier vind je ons aanbod aan teamtrainingen en -coaching. Met onderstaande knop kan je direct contact opnemen.

Contact met ons opnemen

MINDvolPOWER - Teamexpert mentale fitheid

4,8

5 mensen raden ons aan

alle beoordelingen weergevenschrijf een beoordeling

Stefan Jol

De begeleiding van Manon heeft mij heel erg geholpen om tijdens de pandemie mijn team op afstand op topniveau te houden! Met de tips en adviezen kon ik de behoeften van mijn teamleden begrijpen en daar op inspelen. Manon levert kwaliteit en is absoluut een aanrader!

Suzanna Triel

Coaching van Manon vond ik heel positief. Het gesprek was echt fijn, ze is er echt voor jou. Zij geeft je het gevoel dat ze voor jou een oplossing zoekt en daar doet ze echt haar best voor. Verder kwamen er andere creatieve ideeën naar boven tijdens het gesprek Ten behoeve van mijzelf en voor het werk. Het was heel verhelderend. De dag erna de tips van Manon toegepast en het werkte prima. Vooral het positieve gevoel bleef hangen. Na de coaching had ik zin in om alles aan te pakken en uit te proberen na wat we besproken hadden. De wandeling was mooi en geeft ontspannen gevoel 👍👍👍👍Zeer tevreden 😊

Ivo Lovricevic

Als senior manager met een behoorlijke staat van dienst, sta ik op een keerpunt in mijn carrière, waarbij ik het in de huidige rare coronatijd moeilijk vind om de juiste draai en richting te vinden. Om hier verder in te komen, heb ik met Manon in het afgelopen jaar een aantal wandelsessies gehad in de natuur bij Delfgauw. Ik had al direct een klik. Manon heeft snel een goed beeld van wat er aan de hand is. Op een sympathieke maar duidelijke manier geeft zij aan wat er gedaan moet worden. Gewapend met een heel arsenaal aan tools, oefeningen en ervaringen, wist ze mij in beweging te krijgen. Ik heb nu een veel duidelijker beeld welke kant ik op moet gaan en ik ben nu veel gerichter bezig met mijn toekomstplannen. Ik ben haar hier heel dankbaar voor.

Kleinschalige Kinderopvang Jeremina

Voor mij als leidinggevende in mijn eigen bedrijf(kinderopvang) en zelf pedagogisch coach te zijn voor mijn team vond ik het heel fijn om mijn eigen knelpunten te bespreken met Manon. Dit in combinatie met het lopen(waar ik best tegen op zag) was een geweldige ervaring! In anderhalf uur hadden we bijna 8 km gelopen en heel veel besproken. Fijne zelf inzichten gekregen en handvatten meegekregen. Daarnaast met de combinatie van het lopen voelde ik mij na de sessie heel licht maar krachtig en heel voldaan. Ook heel trots dat het lopen zo gelukt was in combinatie met elkaar te praten. Manon dank je wel!!

8 redenen waarom een dier zorgt voor een betere mentale gezondheid 03-10-2022

In deze blog lees je waarom dieren zo'n positieve invloed op onze mentale gezondheid hebben.lees meer

Hoe jij 2x zo productief wordt in alle 4 de seizoenen 11-09-2022

Misschien heb jij er weleens van gehoord: de energetische seizoenen. Door slim gebruik te maken van de energie behaal je makkelijker en beter resultaat. In deze blog krijg je een korte uitleg over de verschillende energetische seizoenen op de werkvloer.lees meer

Wil jij aan de slag?

Denk je na het bekijken van deze website dat Mind vol Power en jij een goede match zijn? Neem dan eenvoudig contact op voor meer informatie, of boek een gratis telefonische intake.

 

AANPAK

Onze aanpak is positief, doortastend en resultaatgericht.

En houdt rekening met de drie P's:

  • People
  • Planet
  • Profit

 

METHODE

Kenmerkend & onderscheidend: onze unieke mix van Sportpsychologie, ACT (Acceptance and Commitment Therapy) & Systemisch werken.

Lees hier verder.

LOCATIE

Topservice: we komen naar je toe! Ook zijn we bedreven in online coaching en weten we de kracht van de buitenlucht te benutten. 

Zie ook onze FAQ of boek een intake.

REVIEWS

Feedback is goud waard. Voor jou én voor ons. Je leest Google reviews op onze website. 

Benieuwd hoe MIND vol POWER jouw ontwikkeling kan versnellen? Boek een intake.