Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Power Plots


 

Met power plots krijg je heldere inzichten in de onderlinge relaties en patronen in jouw organisatie, wat leidt tot effectievere besluitvorming en een sterker fundament voor groei.

Dit kan je verwachten van onze power plots:

 1. Verbeterde Organisatieprestaties: Systemische opstellingen onthullen de diepgewortelde dynamiek binnen de organisatie, waardoor obstakels voor groei en efficiëntie kunnen worden aangepakt.

 2. Duidelijke Inzichten: De methode biedt heldere inzichten in onderliggende relaties en patronen, wat helpt bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

 3. Conflictvermindering: Door de verborgen oorzaken van conflicten aan het licht te brengen, draagt het bij aan het verminderen van spanningen binnen teams.

 4. Versterkte Teamdynamiek: Systemische opstellingen bevorderen een dieper begrip van teaminteracties en helpen bij het opbouwen van sterkere, meer samenhangende teams.

 5. Persoonlijke Groei: Individuen profiteren van deze methode door een beter begrip van hun eigen rol en positie binnen de organisatie.

 6. Betere Communicatie: Het helpt bij het verbeteren van de communicatie binnen de organisatie, wat de samenwerking en effectiviteit bevordert.

 7. Besluitvaardigheid: Systemische opstellingen ondersteunen leiders bij het nemen van snellere en beter onderbouwde beslissingen.

 8. Duurzame Verandering: Ze richten zich op het aanpakken van diepgewortelde problemen, wat leidt tot duurzamere verandering en groei.

Kortom, power plots zijn een waardevolle tool voor het verbeteren van de dynamiek binnen organisaties en het stimuleren van groei en succes op diverse niveaus.

Ontdek met jouw team waar de potentie ligt. 

 

Neem contact op

 

Compassion fatigue: Een uitdaging voor Managers in de Gezondheidszorg

 

Bij langdurige blootstelling aan zware emotionele stress verliezen mensen hun vermogen om compassie te voelen - dit noemen we compassie vermoeidheid. Het resultaat? Onderprestatie, uitputting en soms zelfs langdurig verzuim van medewerkers.

De Covid-19 pandemie heeft het aantal zorgmedewerkers dat met compassie vermoeidheid worstelt aanzienlijk vergroot. Dit heeft ernstige gevolgen voor de kwaliteit, productiviteit en inzetbaarheid in ziekenhuizen, thuiszorg en andere zorginstellingen.

MIND vol POWER staat paraat met een doelgerichte aanpak.

Onze ACT (Acceptance and Commitment Therapy) coachtrajecten begeleiden medewerkers met een verhoogd risico. We bieden specifieke trainingen over het vroegtijdig herkennen, voorkomen en effectief begeleiden van compassie vermoeidheid. Hierdoor vergroten we de veerkracht van zowel medewerkers als leidinggevenden, zodat ze beter kunnen omgaan met (langdurige) stress.

Het is tijd voor actie. Laten we samen compassie vermoeidheid bestrijden en de gezondheidszorg sterker maken.

Contact opnemen
 

 

 

 

 De top 5 van MIND vol POWER

 • Dé partner in veranderingen. Wij zorgen voor verbinding in je organisatie.
 • Onbegrensde mogelijkheden qua tijd en locatie.
 • Onze brede blik op verbindend leiderschap.
 • Altijd topkwaliteit en optimaal resultaat.
 • MIND vol POWER is agile!

 

Veel gestelde vragen over MIND vol POWER

De antwoorden op veel gestelde vragen vind je in de FAQ.